Hírek

Magneoton hírek
2022.09.14

Barns Courtney – Supernatural

Több mint egymilliárd globális streaminggel és kritikusok elismerésével nagy lendülettel tér vissza, következő albuma, a ’Supernatural’ első, címadó kiadványával. A rocktér világítótornyaként bevillanó énekes/dalszerző egy új korszakot vezet be vadonatúj külsővel és történettel.

Az Egyesült Királyságban született, seattle-i származású előadó olyan munkákat kínál, amelyek jól felépített és kidolgozott posztapokaliptikus narratívában kristályosodnak ki: a különös alkotó repertoárjában fő inspirációként szolgálnak Oscar Wilde írásai, művészettörténeti utalások, az ókori mitológia, valamint a horrorisztikus musical, The Rocky Horror Picture Show mozzanatai.

Minden soron következő, debütáló szám további részleteket kínál a művész által létrehozott univerzumban.

A zene Barns Courtney szerint: „Az a képesség, hogy a társadalmi normáktól teljesen független módon kapcsolódj más emberekhez. Ha jól csinálod, felemelheted az embereket, segíthetsz nekik feloldani gátlásaikat, éreztetheted velük, mintha egy teljesen más világba csöppentek volna. Az a lehetőség, hogy ezt másokért megtegyem, mindig az igazi húzóerő lesz számomra.”

Barns legújabb szerzeménye, a „Supernatural” vadul himnikus dallammal, éghető gitárriffek gyorsan vágyról szóló dallá szilárdul karcos énekstílusával izgalmas előképet vetítve a közelgő korong hangulatáról.

 

Hallgasd meg itt!