Hírek

Magneoton hírek
2021.06.30

BariLaci – Messzire mennék

Új oldaláról mutatkozik be BariLaci – a slágervárományos „Messzire mennék” egy friss és lendületes, mégis mély érzelmekkel teli szerzemény lett.

Lacit 12 éves korában ismerhették meg a nézők Az ének iskolája című produkcióban, majd pár évre rá a Sztárban Sztár + 1 kicsi műsorban kápráztatta el a nézőket elképesztő hangjával.

Az énekes-dalszerző nagy utat járt be első médiaszereplése óta: rengeteget tanult, képezte magát, idén pedig elérkezettnek látta az időt, hogy első önálló dalával debütáljon a nagyközönség előtt. A szívbe markoló „Féltelek.” A DAL 2021 műsorában a legjobb 4 produkció közé jutott, ahol Laci hétről-hétre a zsűrit és a nézőket is egyaránt lenyűgözte lehengerlő énekével és pozitív személyiségével.

Az új felvétel különlegességét a lírai zongoratéma és a friss, lüktető dallamvezetés kettőssége adja, melyek zseniális kohéziójához egy igazán kifejező, emocionális szöveg társul. A „Messzire mennék” első hallásra egy bulis, napsütötte szám – a sorok mögé nézve azonban hamar megmutatkozik benne Laci már jól ismert, őszinte, érzelmes énje is. Utóbbi nem véletlen, hiszen a szám egy szerelmes pár szakítása utáni legnehezebb pillanatokat dolgozza fel.

A dalszerző és szövegíró ezúttal is maga az előadó, BariLaci volt, míg az amerikai feelingű hangzásvilág Kelemen Huba produceri keze alatt vált teljessé.

„A „Messzire mennék” születésekor éreztem, hogy ezzel egy új oldalamat tudom majd megmutatni úgy, hogy közben mégis végig jelen van a tőlem megszokott romantikus, lírai vonal is” – mesélte Laci.

„Az én szívemben ez a szerzemény is nagyon különleges helyet foglal el, hiszen egy előző kapcsolatomra való visszaemlékezés ihlette” – tette hozzá.

 

Nézzétek meg a dalhoz készült, izgalmas látványvilágú videót itt!