Hírek

Magneoton hírek
2021.01.13

BariLaci - Féltelek.

A fiatal zenész neve már többeknek ismerősen csenghet: Bari Lacit 12 éves korában ismerhették meg a nézők Az ének iskolája című produkcióban, ahol egészen a döntőig menetelt. Laci az elmúlt 8 évben rengeteget tanult, képezte magát, most pedig készen áll arra, hogy rabul ejtse a közönség szívét. Első körben egy különleges balladával, amely hallgatása közben a libabőr és a meghatódás garantált.

„Nagy utat jártam be az első médiaszereplésem óta, amit akkor nagyon élveztem, viszont a szüleim azt mondták, hogy első a tanulás. A Miskolci Bartók Béla Zene- és Táncművészeti Szakgimnáziumban jazz zongoristaként végeztem. Azóta pedig pedagógus asszisztensként dolgozom és tanítom a gyerekeket, akiket imádok. Hihetetlen fejlődésen mennek keresztül”- meséli az énekes, aki most először jelentkezik saját szerzésű felvétellel. A „Féltelek.” éppen olyan, mint maga a dalszerző: lírikus, kedves, őszinte és hihetetlenül mély érzelmeket tartogat.

Az új felvétel nem a szerelemről, sokkal inkább egy óvó érzelemről szól.

„Itt nem egy kapcsolatban lévő párról, hanem szakítás utáni féltésről van szó, amiben már a szerelem nincs jelen”- teszi hozzá BariLaci.

A „Féltelek.” bejutott a DAL 2021-be os, így hamarosan élő adásban is elkápráztatja a nézőket a különleges hangú énekes.

BariLaci már 6 éves korában zeneiskolába járt, tanult klasszikus és jazz zenét, de több műfajban is bontogatta a szárnyait. Kedvenc hangszere a zongora, ami a „Féltelek.”-ben is nagy hangsúlyt kap.

Nézzétek meg bemutatkozó klipjét itt