Hírek

Magneoton hírek
2020.09.04

B. Nagy Réka - Valahol

Vadonatúj rádióbarát szerzeménnyel jelentkezett B. Nagy Réka - megérkezett a „Valahol”.

Az újdonság egy igazi nyárvégi felvétel, amit a felemelő, popos hangzásvilág, a fülbemászó vokál és a szívhez szóló dalszöveg triója tesz igazán fantasztikussá.

A „Valahol” különlegessége, hogy ez Réka első, teljesen saját szerzésű dalszövege, ami nem utolsó sorban az iskolai bántalmazás problémájára hívja fel a figyelmet.

„Ezzel a dallal azokhoz szeretnék szólni, akik szintén ilyen nehézségeken mennek keresztül, hiszen fontos, hogy bízzunk magunkban, legyünk kitartóak. Nem mehetünk el szó nélkül a bullying mellett - áldozatként kérjünk segítséget, ha kell, ha pedig ilyet tapasztalunk, avatkozzunk közbe” - mesélte az énekesnő, aki maga is megtapasztalta gyerekként az agresszivitást.

Réka hazánk egyik legnépszerűbb vlogger-influenszere, emellett pedig a zene is nagy szerepet tölt be életében. Tavaly megjelent „Őrültség” és „Láss belém” című számai egytől egyik nagy sikert arattak, utóbbi klipjét már közel másfél millióan látták a YouTube-on. Legutóbbi a hazai DJ-szcéna egyik legismertebb alakjával, Lotfi Begivel dolgozott össze, a „Minden jót” pedig egy pulzáló, modern pop közös lett.

Az új zenéhez színekben gazdag klip is forgott, nézzétek meg itt!