Hírek

Magneoton hírek
2020.08.05

Ava Max - Who's Laughing Now

Végre megérkezett Ava Max legújabb dala, ami egyben előfutára is szeptember 18-án megjelenő debütáló stúdióalbumának!

Ava Max 2019-ben robbant be a köztudatba „Sweet But Psycho” című gigaslágerével: a track hatalmas sikert aratott, több mint 2 milliárd streamet generált, a New York Times pedig az év legjobb dalai közé is beválasztotta. Innen már nem volt megállás, a fiatal énekesnő sorra jelentkezett olyan jobbnál jobb kiadványokkal, mint a „So Am I”, a „Salt” vagy a „Torn”. Legutóbb márciusban mutatta be „Kings & Queens” című felvételét, ami azóta is uralja a hazai és nemzetközi rádiós toplistákat.

Ava legújabb szerzeménye szintén nem okoz csalódást a hallgatóknak - a „Who’s Laughing Now” egy igazi popsláger, lüktető, modern alappal és fantasztikus énekkel.

A fiatal előadó egyedülálló tehetsége megkérdőjelezhetetlen. Albán felmenőkkel rendelkezik, szülei 1990-ben hagyták el az országot az akkori belpolitikai helyzet miatt, és Ava ezt nem is feledi, sőt! Büszkén vallja, hogy szülei bátorsága és származása inspirálja a munkában. Az Amerikában nevelkedett előadó már kiskora óta borzolja a kedélyeket élénk, tüzes hangjával.

Idén jelenik meg első nagylemeze „Heaven & Hell” címmel, amin korábbi slágerei mellett a mostani újdonság is helyet kap. A rövid időn belül óriási népszerűségre szert tevő pophercegnő a korongon minden arcát szeretné megmutatni a közönségnek.

Az újdonság klipet is kapott, ahol az énekesnő már egyenesen az őrület határát súrolja!

Nézzétek meg a videóját itt – a hazai YouTube trending listának máris a 12. helyén áll!