Hírek

Magneoton hírek
2021.03.10

Audiopoeta - Sosem halunk meg

Igazi életutat jár be Belényi Misi legújabb dalában. A „Sosem halunk meg” klasszikus Audiopoeta tartalom, fülbemászó refrénnel és őszinte, sokatmondó szöveggel. A szerzemény különlegessége, hogy Misinek a refrénben ezúttal a Magyar Rádió gyermekkórusa van segítségére.

A dalszöveg nem légből kapott, az énekes soraihoz személyes szálak is kötődnek.

„Elég sok embert vesztettem már el fizikailag és érzelmileg is. Ennek ellenére ugyanúgy ott élnek Ők a fejemben, a lelkemben, ez már így lesz a halálomig. Azt gondolom, hogy az emberek különböző módon ugyan, de a maradandóságra törekednek. Van, aki házat épít, festményt fest, zenét kreál, belekarcolja a szerelme nevét egy fába - valahogy ott akarja hagyni a nyomát az utókornak. Ezáltal akarunk egy kicsit halhatatlanok maradni. Vagy hinni, hogy azok lehetünk”- magyarázza.

A „Sosem halunk meg”-hez egysnittes klip is forgott, amelyben Audiopoeta valódi időutazáson megy keresztül.

„Nagyon szeretem ezt a stílust, mert a néző jobban belekerülhet az adott szituációba. Egyszerre akartam az idő állandóságát és múlását szemléltetni. Talán a végeredményen alig látszódhat, de nagy önfegyelmet és összhangot igényelt a felvétel, szoros volt a „koreográfia". Ismét nagyon jó stáb állt össze, és annál nincs is jobb, mint amikor úgy dolgozik az ember, hogy közben látja a társain, hogy ők sem munkaként tekintenek a projektre, hanem belerakják szívüket, lelküket. Mindig olyan légkört igyekszem megteremteni, amelyben ez nem „csak" egy forgatás, hanem élmény is. Úgy érzem ezúttal is sikerült”- teszi hozzá Misi. 

 

Nézzétek meg a videót itt!