Hírek

Magneoton hírek
2020.10.28

Audiopoeta - Baba

Szókimondó randiszöveggel bombázza a hallgatókat Audiopoeta. Az énekes-rapper-dalszerző „Baba” című szerzeménye csöppet sem a csöppségeknek szól, de őszinteségével – majdnem - minden nőt levesz a lábáról. Gügyögés, etetés és pelenkázás: Misit rendesen bedobták mélyvízbe.

„Ez a dal egy fikció. Nekem ugyan nincs gyerekem, de körülöttem a barátaimnál szinte folyamatosan születnek a szebbnél szebb babák. A klipben szereplő kis tündér is az egyik legközelebbi barátaim kislánya” - árulta el Misi.

Nem titok, hogy a karcos és pikírt dalszöveg ellenére a rapper kicsit haza is beszél, legalábbis saját bevallása szerint.

„Mivel egyszer majd én is szeretnék apuka lenni, a szöveg a majdani anyukájához szól, legyen Ő bárhol is.”

A klipben a macsó rapperálarc is lehull, egy napra Misi főállású édesapává lép elő, de azért szerencsére megérkeznek a valódi szülők is, akiket Misi barátai játszanak.

Audiopoeta lételeme az alkotás. 2013 óta ontja magából az olyan széles zenei skálán mozgó, izgalmas trackeket, mint a „Komfortzóna”, vagy a „Kertes ház a Deákon”. A költő-rapper felvételei főként verseiből születnek, melyekhez az őt körülvevő világ és a benne zajló érzelmek adják számára az inspirációt.

Nézzétek meg legújabb klipjét itt!