Hírek

Magneoton hírek
2020.07.17

Anne-Marie - To Be Young (feat. Doja Cat)

Mi lesz abból, ha Anne-Marie és Doja Cat összedolgozik? A válasz nem meglepő: egy ütős kollab, ami a nyári lejátszási listák kihagyhatatlan darabja lesz.

A „To Be Young” lüktető dallama, valamint a két énekesnő energikus, karakteres hangja remekül egészítik ki egymást -  a végeredmény pedig egy fülbemászó, rádióbarát pop felvétel lett.

Anne-Marie-t a Rudimental zenekar oldalán ismerhette meg a közönség, az igazi áttörést azonban Clean Bandittel közös gigaslágere, a „Rockabye” hozta meg számára, mely Nagy-Britanniában az elmúlt évtizedek legsikeresebb toplista vezető felvételévé vált. Különleges karakterével, ösztönös színpadi jelenlétével és jobbnál jobb dalaival hamar kivívta a szakma és a közönség elismerését, mára pedig a szigetország egyik legfelkapottabb előadójává nőtte ki magát.

A szőkeség 2018-ban jelentette meg első albumát, a „Speak Your Mind”-ot, ami hatalmas sikert aratott. A korong olyan slágereket sorakoztat fel, mint a Spotify-on 774 millió streamet generáló „2002”, az „Alarm” vagy a Marshmello-val közös „FRIENDS”, ami közel egymilliárdnyi hallgatottságot generált.

Amerika üdvöskéje, Doja Cat 2018-ban robbant be a köztudatba „Mooo!” című kiadványával, ami rövid időn belül hatalmas megahit lett. A fiatal, mindössze 24 éves rapper-előadó azóta sem pihen, sorra jelentkezik nagyobbnál nagyobb trackekkel.

A lányok egy csajos klipet is készítettek közös újdonságukhoz, amit itt tudtok megnézni!