Hírek

Magneoton hírek
2021.05.26

Anne-Marie & Niall Horan - Our Song

Régóta vártunk már erre a hírre és most végre hivatalos: július 23-án érkezik Anne-Marie legújabb nagylemeze, a „Therapy”!

A nagy bejelentést egy csodálatos duettel ünnepelte meg a fantasztikus énekesnő: ezúttal Niall Horannel dolgozott együtt az „Our Song”-ban, a végeredmény pedig egy szívmelengető, nyárköszöntő kollaboráció lett. A két karakteres hangú előadó remekül egészíti ki egymást a rádióbarát, üdítő felvételen.

Anne-Marie-t a Rudimental zenekar oldalán ismerhettük meg, az igazi áttörést azonban Clean Bandittel közös gigaslágere, a „Rockabye” hozta meg számára, mely Nagy-Britanniában az elmúlt évtizedek legsikeresebb toplistavezető felvételévé vált. Különleges személyiségével, ösztönös színpadi jelenlétével és jobbnál jobb dalaival hamar kivívta a szakma és a közönség elismerését, mára pedig a szigetország egyik legfelkapottabb előadójává nőtte ki magát.

2018-ban jelentette meg első albumát, a „Speak Your Mind”-ot, ami hatalmas sikert aratott. A korong olyan slágereket sorakoztat fel, mint a Spotify-on 958 millió streamet generáló „2002”, az „Alarm” vagy a Marshmello-val közös „FRIENDS”, amely több mint egymilliárdnyi meghallgatást gyűjtött össze. Legutóbb pedig Nathan Dawe-vel és MoStack-kal kollaborált a pezsgő „Way Too long”-ban.

Niall Horan a One Direction formációval vált világhírűvé, a banda 2016-os visszavonulása óta pedig szólókarrierjét egyengeti az ír előadó. Azóta két saját albummal lepte meg a rajongókat, rajta olyan közönségkedvenc dalokkal, mint a „Nice To Meet Ya” vagy a „Slow Hands”.

Az újdonsághoz a nagyszerű Michael Holyk rendezésében egy Bonnie & Clyde inspirálta klip is készült, amelyet pár nap alatt közel 7 millióan láttak.

Nézzétek meg itt a videót!