Hírek

Magneoton hírek
2022.08.19

Anitta x Missy Elliott – Lobby

A két nélkülözhetetlen popikoni első közösükkel debütálnak: a brazil szupersztár, Anitta és a többszörös Grammy-díjas rapper, Missy Elliott egy dögös, csajos trackkel, a „Lobby” érkeznek.

Az új dal egyben Anitta új albumán, a ’Versions Of Me’ deluxe verzióján szerepel, ami augusztus 25-étől érhető el a boltok polcain. A közel egymilliárd streamingen túl az idén tavasszal megjelenő korong egyhangú kritikai tapsot váltott ki, miközben folyamatos mérföldköveket tett meg az énekesnő. Nemcsak az első női brazil egyéni fellépőként szerepelt a Coachellán, hanem Guinness-rekordot is szerzett, mint az első latin szólóelőadó, aki a Spotify Daily Global 100 első helyére jutott a kiadványon is szereplő „Envolver”-rel.

A lemez kétségkívül 2022 legnagyobb globális latin zenei élményévé nőtte ki magát, jövő héten pedig megismerhetjük végleges verzióját, aminek előzménye a pezsdítő „Gata”, valamint a legutóbbi Malumával közös „El Que Esperát” egy hét alatt 5,3 millió YouTube-nézettséget elérve.

A most megjelenő "Lobby"-hoz egy csodálatos videó készült Missy Elliott-tal karöltve. Anitta kezdetben egy kliprészlettel vezette fel a felvételt a TikTokon, ami világszerte széles körben izgatott várakozást keltett a rajongókban. A hívogató dalban egy táncparkettre kész disco ütem és dübörgő basszusvonal adja át helyét az addiktív refrénnek. Mindeközben Missy, a legendás hiphop díva egy klasszikus verzével lép elő. 

Az újdonsághoz tartozó ikonikus videót csekkold itt!