Hírek

Magneoton hírek
2021.10.20

Anitta – Faking Love (feat. Saweetie)

Eszméletlenül dögös közössel célozza meg a toplistákat a brazil szupersztár és napjaink egyik legfelkapottabb női rappere!

A tropical beat-ekkel pezsdített „Faking Love”-ban remek fúziót alkot a két gyönyörű előadó zeneisége: Anitta mély, érzéki vokáljához izgalmasan párosul Saweetie ütős rapbetétje.

Anitta az egyik legnépszerűbb latin előadó jelenleg: kiadványai többszázmilliós streameket generálnak, „Kisses” című stúdióalbuma pedig egy Latin Grammy-jelöléssel is büszkélkedhet. Neve biztosan nem ismeretlen a hallgatók számára, hiszen olyan slágerekben működött már közre, mint Sofia Reyes „R.I.P.”-je, de nem mehetünk el szó nélkül a „Me Gusta” mellett sem, amit Cardi B-vel és Myke Towersel közösen jegyez. Legutóbb „Girl From Rio” című single-jével hódította meg a közönséget.

Saweetie az utóbbi pár évben valósággal letarolta a világot és sorra jelentkezik jobbnál jobb trackekkel. Idén Doja Cat-tel robbantották fel az internetet „Best Friend” című kollabjukkal, ami a rádiók mellett a TikTok-on is óriási megahit lett.

Az újdonság túlfűtött koreográfiával tűzdelt klippel együtt érkezett, melynek rendezéséért a már Dua Lipával is dolgozott Bradley & Pablo páros felelt.

 

Nézzétek meg itt!