Hírek

Magneoton hírek
2022.11.25

Animal Cannibals – Dance

Megjelent az év DANCE lemeze a zseniális Animal Cannibals jóvoltából. A kultikus duó legnépszerűbb zenéit hangszerelték újra elismert és tehetséges remixerek, producerek, DJ-k, többek közt DR BRS, Lotfi Begi, Naksi, Spigiboy, Monkeyneck és még sokan mások!

1998-ban a páros megkapta az 'Év magyar dance albuma' díjat a harmadik lemezéért. Az akkori legrangosabb szakmai díjátadón kicsit értetlenül, de tisztelettel vették át a fiúk a kor Fonogram-díját - mivel már akkor sem dance, hanem inkább rap műfajban tevékenykedtek. Azóta sok minden megváltozott. Jöttek új stílusok, tempók, DJ-k és producerek.

A Kannibálok felvételei a mai napig szerethetők és most már kiválóan táncolható darabokká is váltak. Csak néhány szám címét megemlítve, hogy mit is tartogat az album: „Takarítónő”, „Péntek”, „Kanni-bál”, „Ezittaz”, „Yozsefváros”, „Budapest nyáron”, „Mindenki azt akarja”, „Hazafelé az út veszélyes”.

Az új mixek pedig olyan neveknek köszönhetők a teljesség igénye nélkül, mint Náksi, DR BRS, Lotfi Begi, DJ Budai, Drop The Cheese, vagy Spy The Ghost.

A tizenkilenc számot tartalmazó 'Dance' lemez tökéletes elegye lett a mai hangzásoknak, műfajoknak és az Animal Cannibals klasszikusainak.

 

Kezd az album felfedezését a Lotfi Begi által remixelt „Kanni-bál”-lal itt!

A teljes kiadványt pedig hallgasd meg itt!