Hírek

Magneoton hírek
2020.02.21

Alec Benjamin - Oh My God

Áprilisban érkezik Alec legújabb stúdióalbuma „These Two Windows” címmel, a fiatal énekes pedig sorra csepegteti róla a jobbnál jobb szerzeményeket.

A korong legújabb előfutára az „Oh My God”, ami ismét slágergyanúra ad okot, hiszen fülbemászó refrénjét egyszerű megjegyezni, az előadó jellegzetes hangját pedig pont ennyire könnyű megszeretni.

A track Alec jövőbeli fiktív énjéről szól, aki nem érti, hogyan változott meg ennyire – de persze az énekes-dalszerző reméli, ez nem fog vele a valóságban megtörténni.

A 25 éves Los Angeles-i zenész már most nem mindennapi múltat tudhat maga mögött. Első lemezszerződését követően saját magának szervezett európai turnét, nem is akármilyet – Shawn Mendes és Troye Sivan koncertjei előtt játszott a parkolóban várakozó rajongóknak. Nem sokkal utána Jon Bellionnal közösen stúdiózott, akinek rákövetkező turnéján már előzenekarként vendégeskedett, majd 2017-ben megjelent „I Built A Friend” című dalával lopta be magát igazán Amerika szívébe.

Első albuma, a „Narrated For You” szintén hatalmas sikert aratott. „Let me Down Slowly” dala már több mint 523 millió streamlejátszást generált Spotify-on, a hozzá készült videóklipet pedig 111 millióan látták a YouTube-on.

Nézzétek meg a fülbemászó újdonsághoz készült megható klipet itt!