Hírek

Magneoton hírek
2024.09.20

Alec Benjamin – 12 Notes (Deluxe) [16 Notes]

Mielőtt újra ellátogat Magyarországra az amerikai sztár, megjelent egy új, kibővített lemezzel

Alec Benjamin nemrég jelentette be, hogy visszatér Budapestre új lemezturnéja alkalmából. 607 milliós (!!!) YouTube-megtekintést egyetlen felvételéért elérő dalszerző hozott négy, új extra dalt harmadik stúdióalbuma deluxe verziójára, a ’12 Notes (Deluxe) [16 Notes]’ címűre. Nem is csoda, hogy így döntött az előadó, hiszen a lemez is betalált a rajongók szívébe, májusi megjelenése óta csak a Spotify streaming számait összesítve közel 90 milliós hallgatottságnál jár.

A 16 számra kibővített albumon szerepelnek az „I Sent My Therapist To Therapy” és a „Different Kind Of Beautiful” sikerkiadások. Benjamin tovább fejlesztette pop-infúziós, dance dallamait és érzelmes szövegeit, hogy egy belső utazáson vigye végig a hallgatókat a modern kor randevúzása és a szívfájdalom témáján.

Benjamin elmondta a lemezről, hogy: „Minden szám életem elmúlt másfél évének megrendítő visszatükröződése, egyedi bepillantást nyújt a világomba. A szívfájdalmaktól a diadalokig. Célom, hogy megosszam az utamat és történeteimet a hallgatóimmal. Izgatottan, egyben félve osztom meg ezt a meghitt gyűjteményt, hiszen minden dal a szívem egy darabját hordozza, izgalmat és sebezhetőséget egyaránt visszhangozva.”

A platinalemezes előadó-dalszerző „Let Me Down Slowly” című dalával robbant be először a zenei mainstreambe, 2022-ben pedig ellátogatott hazánkba, hogy találkozzon a teltházzal fogadó, magyar rajongókkal az Akvárium NagyHallban, melyet 2025. március 29-én ismétel meg.

 ALBUM