Hírek

Magneoton hírek
2022.06.07

Afterkrū – PÓK

Teljességgel behálóz az Afterkrū újdonsága! Az élőzenében is brillírozó, ígéretes csapat 2022-es első felvétele, a „PÓK” intenzív groove-ok és szintibetétek édes melankóliájának összjátékával érkezik.

Hip hop alapokon nyugvó, klasszikus könnyűzenei stílussal született meg az öttagú, csupa kreatív szellemből álló Afterkrū. A zenekar – név szerint Antal Bence (rap), Benedek Bence (rap-ének), Pető Bence (gitár), Zelei Kristóf (dob) és Szabó Roland (basszusgitár) – az élőhangszeres pop kellemesen oldott jegyeiből építkezik, a szövegeket pedig a mély mondanivaló és olykor a társadalomkritikus, ironikus felütés jellemzi.

„Tavaly ősszel egy zánkai hosszúhétvégén írtuk a „PÓK”-ot. Ez volt az első alkalom, hogy közösen elvonultunk valahova, hogy együtt alkossunk és szerencsére nagyon termékenyre sikerült” – mesélte a banda egyik frontembere, Benedek Bence, aki többek közt a szövegírásért felelt: „A „PÓK” alapvetően a vágyakozásról szól, számomra azon belül is karrierről.”

A további verzék mögött Antal Bence állt, aki így mesélt: „Az én részletemnek hatalmas az érzelmi töltete, én a társkeresés oldaláról fogtam meg a vágyakozás témakörét, ami egy nehéz szakaszát foglalja össze az életemnek.”

 

Kreatív képi világú klippel érkezett az új szám, nézzétek meg itt!