Hírek

Magneoton hírek
2019.10.17

A R I Z O N A - Problems

Megérkezett az amerikai elektro-pop banda várva várt, második stúdióalbuma, az „Asylum”.

Egy igazi pezsdítő anyag az alternatív-elektronikus zene kedvelői számára, tele érzelmekkel és felvillanyozó, vagy olykor szomorú, de mégis élénk dallamokkal.

A New Jersey-i trió bemutatkozó albuma, a „Gallery” hatalmas sikert aratott, jellegzetes stílusukat a második lemezükön is továbbviszik és kilenc elképesztő szerzeménnyel kápráztatják el a közönséget. Az albumpremierrel egyidőben debütált a zenekar „Problems” című dala is, amelyről a zenekar frontembere osztott meg részleteket.

„A „Problems” a kedvenc dalom az „Asylum” lemezen. Mindannyian ismerjük azt az érzést, amiről szól, azaz, hogy fejlődünk, nem tudjuk igazán, merre is szeretnénk, hogy tartson az életünk, és ez így teljesen oké is. Bár a dalnak van egy sötét oldala, azáltal, hogy energikussá tettük, éreztetjük a hallgatókkal, hogy szeretnénk megünnepelni az életünkben történt változásokat. Reméljük, hogy a rajongóink érzik, hogy nincsenek egyedül, mikor tökéletlennek érzik magukat, hiszen mind így érzünk” – mondta a Zachary Hannah.

Az A R I Z O N A különlegesen vegyíti a pop elemeit az elektróval, és némi retro-inspirálta hangzással emeli teljesen új szintre, ezzel ejtve rabul a hallgatókat. A tehetséges srácok a Berklee Egyetemen ismerkedtek meg, majd hamarosan közös dalokat kezdtek írni, és már az első néhány szerzeményük milliós streamelési számokat hozott, így nem volt kérdéses a folytatás, amiről bátran állíthatjuk, hogy nagyon megérte!

Hallgassátok meg az új albumról a „Problems” című dalt itt!