Hírek

Magneoton hírek
2022.10.19

1AM x Rácz Gergő x Orsovai Reni x Deniz x Kollányi Zsuzsi x Eckü - Nem baj

A nemrég elsöprő sikerrel debütált 1AM kéttagú csapata, Bartalos Jenő MAHASZ-listás szerző, valamint Vékony Zoli Fonogram-díjas szerző-producer olyan felvételt készítettek, amelyhez örömmel csatlakoztak a popzene legizgalmasabb előadói: Orsovai Reni, Rácz Gergő, Deniz, Kollányi Zsuzsi és Eckü. A „Nem baj” című szám kedves üzenete sokakat fog jókedvre deríteni!

A 1AM idén nyáron megjelent első, Lolával és Ecküvel közös felvétele, a „Már vagy egy perce” felkerült a MAHASZ Magyar Rádiós Top 40-es válogatásába, a folytatás pedig valószínűleg egészen a dobogóig fog menetelni.

A most érkező „Nem baj” című dalba minden közreműködő a saját, személyes tapasztalatait és érzéseit töltötte. Az egyszerű, üde és fülbemászó kompozíciót összesen öt különböző énekes / rapper egészíti ki, akikkel a formáció korábban már külön-külön dolgozott, sőt az előadók egymással is slágereket, díjnyertes dalokat készítettek.

„Ez egy pozitív zene, jó kis dallammal, tempóval, így azonnal igent mondtam a felkérésre. Ami számomra hatalmas pluszt adott, hogy olyan előadókat választott Jenő és Zoli, akiket nagyon szeretek vagy akikkel mindig is szerettem volna együtt dolgozni.” – mesélte Orsovai Reni, sőt azt is elárulta, hogy: „Amikor megkaptam a szöveget, épp kiestem egy tv műsorból és nagyon szomorú voltam emiatt, a dal pedig pont ehhez a szituációhoz illett.”

Rácz Gergő így mesélt: „Bartalos Jenővel ez már a második együttműködésünk. Az alkotás során könnyen be tudtam csatlakozni a gondolataimmal, hogyan is működök én, amikor valami negatív ér és próbálok felülkerekedni rajta. Orsovai Renivel és Denizzel régóta tart a munkakapcsolat, Kollányi Zsuzsival terveztünk már közös zeneszámokat, annak pedig nagyon örülök, hogy Ecküt személyesen is megismerhettem ebből az apropóból.”

Kollányi Zsuzsi is nagyon szereti az újdonságot: „Imádom, hogy végre ezekkel a csodás, tehetséges srácokkal dolgozhattam, már régóta szerettem volna dalt készíteni Gerivel, Denizzel és Ecküvel is. Reni pedig a bónusz, a meggy a tejszínhabon, két nagyon különböző karakterű csaj vagyunk és szerintem ez jól áll a dalnak!”

A videóklip rendezője LeHo Legacy, aki kreatív megoldásaival számos díjat nyert már. Egy igazán a „Nem baj”-hoz illő sztorit álmodott meg: a Barátok Közt sorozatából ismerős színészek - akik nemcsak a kisfilmben, hanem a való életben is egy pár - hihetetlen örömmel fogadják a szürke hétköznapokba váratlanul érkező jót!

 

Nézzétek meg az újdonság klipjét itt!