Előadók

Jess Glynne

Jess Glynne 2014-ben robbant be a köztudatba a Clean Bandittal közösen készített Rather Be számával, majd 2015-ben jelent meg nagysikerű debütáló „I Cry When I Laugh” című nagylemeze, ami egy friss szakítás „élményét” dolgozza fel. A korong több mint 2 millió példányban kelt el és zenerajongók millióit varázsolta el különleges hangzásával. 

Az album első slágere, a Hold My Hand egy erőt adó, lüktető szám, amelyet a Don’t Be So Hard on Yourself és a Take Me Home követett, amelyekkel az énekesnő sorra hódította meg a lejátszási listákat és a digitális platformokat. 

Jess pár év alatt óriási hírnévre tett szert. Tehetségét mind a szakma, mind rajongótábora értékeli. Brit, MTV EMA, Ivor Novello, MOBO, Q és Glamour díj jelölései mellett a közönség szívébe is belopta magát, a szigetországi arénaturnéjára például az összes jegy elfogyott.

 Az „I’ll Be There” egy vadonatúj fejezet izgalmas kezdete. A felvétel egy soul ihletésű, felemelő popnóta, amelyen az énekesnő hangja erőteljesebb, mint valaha. A félig jódlizott refrén igazán robosztusra sikerült, amit a dalhoz készült videó epikus látványvilága is támogat.

Az Észak-Londoni énekesnő az évben jelentős időt töltött a slágerlisták csúcsán a Rudimentallal, Macklemore-ral és Dan Caplennel együtt készített „These Days” című bombatrackkel, így ő lett az első brit nő a történelemben, aki hat darab 1. helyezett single-t hozott össze az Egyedült Királyságban. Azonban ez a szám az új kislemezének köszönhetően valószínűleg hétre bővül majd az elkövetkező hetekben.

A vörös szépség jelenleg második albumára koncentrál, augusztusban pedig hazánkba is ellátogatott, hogy a SZIN-en lépjen fel.