Előadók

Ed Sheeran

A mindössze huszonöt éves zenész két Grammy, négy BRIT, egy MTV VMA, egy American Music, egy BBC Music, két People’s Choice, három Teen Choice és két MTV EMA díjat zsebelt be az elmúlt évek alatt. Olyan slágereket köszönhetünk neki, mint a “Give Me Love”, a “The A Team”, a “Lego House”, vagy a “Thinking Out Loud”, a “Photograph” és a "Drunk”.

A 2014-es " x " sikerei után Ed visszavonult és a következő évet pihenéssel és az új album előkészületeivel töltötte. Ez persze nem állította meg abban, hogy 2016 legnagyobb slágereiben közreműködjön: dalszerzőként részt vett a Major Lazer „Cold Water”, illetve Justin Bieber „Love Yourself” számaiban is.

Majd 2017-ben megjelent " ÷ " című albuma, ami még merészebb lett, mint eddigi kiadványai. A korong hatalmas sikert aratott, olyan megahitek vannak rajta mint az óriási rádiós kedvenc "Shape Of You" vagy a "Castle On The Hill". 

 

Két évre rá Ed ismét egy teljes albummal lepte meg rajongóit, ami valóban más volt, mint a többi: a "No.6 Collaborations Project" 15 zseniális kollaborációt sorakoztat fel. Olyan szupersztárokkal készített közös dalokat, mint Justin Bieber, Bruno Mars, 50 Cent vagy Eminem. A zenei anyag 22 közreműködő előadóval valósult meg és a 2019-es év egyik legsikeresebb albuma lett. 

Ed Sheeran: Perfect

Ed Sheeran: Shape of You

Ed Sheeran: Castle on the Hill