Hírek

Magneoton hírek
2021.09.16

Zséda - Kócos

A „Kócos” című dal videójára nagy eséllyel senki nem számított a Fonogram-díjas énekesnőtől - Zséda legújabb klipje ezúttal a fashion kollázs és a Monty Python világát idézi meg.

A szám a februárban megjelent „Szívizomláz” című lemez ötödik single-je, olyan slágerek mellett, mint a Kökény Attilával közös „Hello”, vagy a lüktető „Életben maradni”.

Első hallásra könnyed, feel-good hangulatúnak tűnhet ez a dal, ám újrajátszva képes egészen mélyen a lelkünkbe hatolni. A felvétel megidézi azt a pillanatot, amikor az álom és az ébrenlét határán lebegve egy reggel azon töprengünk, vajon süppedjünk-e vissza tudatalattink birodalmába vagy ébredjünk fel, mert temérdek feladat vár ránk.

„Az elmúlt évünk, lassan mondhatjuk, hogy éveink, tele voltak olyan szürreális momentumokkal, amikor legszívesebben azt mondtam volna: „Valaki csípjen meg! Nem álmodom?” És nem álmodtuk; ebbe a nagyon furcsa, nagyon összezavart világba kerültünk, amelyben akár az is megtörténhet, hogy a kócos reggeleken feltűnjön egy repülő cápa” – árulta el Zséda.

Különleges érzést keltő, egzotikus állatokkal zsúfolt animációs kisfilm is forgott a kiadványhoz, melynek rendezője a népszerű DJ, Császár Előd, azaz Shane54 volt. A Lotfi Begivel és Nikával közös „Tiltott szerelem” feldolgozáshoz is Előd készítette a szintén rajzos technikán alapuló videót, amely már közel kétmilliós nézettséget generált a YouTube-on.

 

Nézzétek meg a nem mindennapi klipet itt!