Hírek

Magneoton hírek
2021.09.13

Tom Gregory - Footprints

Tom Gregory az utóbbi évek egyik sikersztorija: a brit énekes-dalszerző karrierje folyamatosan ível felfelé, sorra hódítja meg a hazai és nemzetközi rádiókat, dalai pedig már több mint 400 milliós hallgatottságot generáltak a különböző digitális platformokon.

A 25 éves előadó 2017-ben robbant be a köztudatba a „Run To You”-val, azóta pedig olyan nagysikerű zenéket köszönhetünk neki, mint a „Fingertips”, vagy a VIZE-zal közös „Never Let Me Down”. Tavaly szeptemberben végre bemutatta első stúdióalbumát is, a „Heaven in a World so Cold”-ot, legutóbb pedig a felemelő „River”-rel lopta be magát a hallgatók szívébe.

Tom most új stílussal tért vissza, amiről így nyilatkozott: „Még év elején írtam a „Footprints”-et. Valami mással, nem tipikus ’Tom Gregory-hangzással’ akartam meglepni az embereket.”

A feszes tempójú, up-beat track valóban a tehetséges énekes új oldalát mutatja be, azonban a lendületes feeling ellenére a „Footprints” egy sokkal mélyebb történetet mesél el. Azt az érzést tárja elénk, amikor elhagy bennünket valaki és még évekkel később is hatással van ránk az adott személy.

 

Érzelmekben gazdag klippel együtt érkezett az új single, nézzétek meg itt!