Hírek

Magneoton hírek
2020.11.26

SuperStereo & Dé - Minden este

A Laskai Viktor nevével fémjelzett SuperStereo és Dé, vagyis Darabos Dávid ismét óriásit alkottak. A duó mindig is magasra tette a mércét, a tétet pedig tovább emelik „Minden este” című dalukkal. A szerzőpáros ezúttal az éjszakai életbe és a szerelembe kalauzol el minket.

A szerelmes szerzemény egy vérbeli házibuli himnusz lett, ami ha pár percre is, de garantáltan kiszakít a karantén-hangulatból. Bár a szöveg komoly érzelmi dilemmát feszeget, a pörgős alap SuperStereo keze alatt Dé hangjával karöltve kirobbanó elegyet alkotott. A klipben pedig nem vitás, hogy minden olyan őrült dolog megtörténik, ami egy jól sikerült baráti találkozón megtörténhet.

A két előadó nem először dolgozik együtt. Olyan közös kiadványokkal örvendeztették már meg a nagyérdeműt, mint a rádióskedvenc, YouTube-on 21 milliós nézettségű „Bent a neved”, vagy a szintén fülbemászó „Rövid a nyár”. De ne feledkezzünk meg a „Vakvilág”-ról sem, hiszen az éterben most is rendesen pörög a zene és a YouTube-on óriási népszerűségnek örvend.

Laskai Viktor rendszerint igazi sztárparádét vonultat fel kollaborációiban – dolgozott már például Kollányi Zsuzsival, Dér Henivel és a Punnany Massifból ismert Meszes Balázzsal is.

Nézzétek meg itt a klipet!