Hírek

Sorana & David Guetta - redruM

A többszörös platinalemezes énekes-dalszerző, Sorana és a szupersztár DJ/producer, David Guetta leporolta Kanye West több mint tízéves megaslágerét – az eredmény egy földöntúli szintetizátoroktól és Sorana légies vokáljától vibráló közös, „redruM” címmel. A szimbolikus klip kihagyhatatlan vizuális élményt nyújt egy klasszikus film és anime egyvelegével!

Az eltökélt alkotó Sorana számos nemzetközi sláger társszerzője, köztük a The Chainsmokers és az ILLENIUM listavezető, platina minősítésű „Takeaway”, Feat. Lennon Stella, Ava Max „OMG What’s Happening” című daloké, valamint a BRIT-díjra jelölt, platina minősítésű Galantis, David Guetta és Little Mix kollab a „Heartbreak Anthem” közreműködője. Utóbbi több, mint 20 országban került a slágerlisták élére és 2021 második legnépszerűbb trackje lett a brit rádiókban.

A világszerte elismert francia lemezlovas, Guetta kétségtelenül szívesen alkotott ismét a tehetséggel, egy igazi klasszikust, Kanye West „Heartless” című szerzeményét alapul véve. Sorana éteri énekhangjával és a DJ energikus basslinejaival és karakteres szintetizátorbetétjeivel teszi elkerülhetetlenül fülbemászóvá az újragondolt felvételt.

„A debütáló track „redruM” két ember történetét meséli el, akik ugyanabba a személybe szerelmesek – mondja Sorana. „A végén az egyik boldog a szerelemben, a másiknak pedig összetörik a szívét. A dalszövegekben a szívfájdalom érzését egy gyilkossághoz hasonlítom, én is tapasztaltam, hogy ezen mennyire nehéz túllépni. A dal ironikusan mutatja be, hogyan reagálnak az emberek ilyenkor. A szerelem jön és megy, így akár élvezhetjük is, amíg tart.”

 

Hallgass bele / nézd meg a videót itt!