Hírek

Magneoton hírek
2020.05.28

"Scoob!" The Album

Ki ne ismerné Scooby-Doo-t, a Rejtély Rt. hűséges kutyáját, aki Bozontékkal deríti fel a furcsábbnál furcsább szellemsztorikat? Most vadonatúj animációs filmben követhetjük örök kedvenceink kalandjait, ehhez pedig egy különleges soundtrack is készült.

A korong olyan nagysikerű előadókat sorakoztat fel, mint Jack Harlow, Rico Nasty vagy Token, de a szólódalok mellett formabontó kollaborációk is helyet kaptak a 12 trackes lemezen.

A country műfaj sztárjai, Thomas Rhett és Kane Brown napjaink egyik legnépszerűbb pophercegnőjével, Ava Max-szel készítettek egy igazi feel-good dalt, az „On Me” fülbemászó refrénje és zenei alapja biztosan nagy kedvenc lesz.

Az újdonsághoz készült klipben a filmből is láthatunk jeleneteket, nézzétek meg itt!

Különleges kollabbal jelentkezett a többszörös Grammy-díj jelölt Charlie Puth és a csodás hangú Lennon Stella is. A „Summer Feelings” - ahogy a cím is sejteti - egy vidám, nyári hangulatú track, amiben a két előadó tökéletesen egészíti ki egymást, a végeredmény pedig egy lüktető, fülbemászó popdal lett.

Színes animációs klip is készült a trackhez, amiben Lennon és Charlie közösen indulnak vakációzni. Nézzétekek meg itt!

A világszerte hihetetlen népszerűségnek örvendő Galantis újdonsága is helyet kapott a lemezen. A producer duó a gyönyörű hangú Faouzia-val dolgozott együtt, és az „I Fly” egy feszes tempójú, pörgős elektro-pop újdonság lett.

Hallgassátok meg itt!