Hírek

Sam Feldt – Hold Me Close (feat. Ella Henderson)

Nemrég látott napvilágot a hír, hogy a holland DJ fenomén Sam Feldt saját kiadót indít Heartfeldt Records néven. Röviddel ezután máris új, toplistákat megcélzó trackkel jelentkezett.

Ezúttal a különleges hangú brit énekesnőt, Ella Hendersont kérte fel a vokálhoz, a két sztár stílusa összegyúrva pedig mesteri hangzást alkot. Nem hiába várták sokan ezt a projektet, hiszen a Heartfeldt Records szárnyai alól kigurult első szerzemény pont olyan lett, amilyenre a producertől számított a közönség: dallamos, táncolható, erőteljes és nem utolsó sorban nagyon is fülbemászó.

A holland lemezlovas a Spinnin’ Records egyik legnagyobb előadója. 2019-ben gigantikus sikert aratott „Post Malone” című, több mint félmilliárdszor lejátszott szerzeménye. „Régóta álmodoztam arról, hogy Ellával dolgozhassak, és most nagyon izgatott vagyok, hogy ez megtörtént. A dal azt az üzenetet közvetíti mindenkinek ezekben a nehéz időkben, hogy szeressenek és reménykedjenek. A nyárias jam arra buzdítja az embereket, hogy minőségi időt töltsenek a szeretteikkel, és a jelenlegi helyzetben ez kifejezetten aktuális, hiszen most újraértékeljük a társas kapcsolatokat, találkozásokat. Bár sokan otthon ragadtunk, tekerjétek fel a hangerőt, és táncoljatok egy hatalmasat a nappaliban, miközben a nyárra gondoltok, és a (remélhetőleg) közelgő fesztiválokra” – üzente Sam rajongóinak.

 A „Hold Me Close”-szal a DJ ismét egy olyan járatra szállt fel, amiről garantáltan nem lesz leszállás - várhatóan a nyár egyik kötelező eleme lesz a track, és persze reméljük hamarosan kiadója is olyan sikereket tudhat majd magáénak, mint maga a lemezlovas. A fantasztikus hangzás mellett a track egy nemes ügyet is támogat: minden 250.000. lejátszás után egy fa kerül elültetésre a Costa Rica-i esőerdőbe.

Hallgassátok meg itt!