Hírek

Ofenbach – Love Me Now (feat. FAST BOY)

Az összesen több mint egymilliárd streaminget elérő világslágereinek sokasága után új single-lel jelentkezik az Ofenbach. A feel-good, rádióbarát „Love Me Now”-ban az új, divatos berlini dance duó, a Fast Boy is közreműködik.

A párizsi Ofenbach-fiúk a deep house sztárjai közé tartoznak, bár hangzásukkal időről-időre az elektronikus zene világán kívül merészkednek. A rock és a folk nagy neveit is megidéző daluk, a „Be Mine” például a világranglista élére került. A 2021 elején megjelent „Wasted Love”-val pedig negyedszer kerültek fel az európai top 10-es airplay listára, valamint megjelenés után egyedüli francia előadóként szerepeltek a világ legnagyobb lejátszási listáján, a Today's Top Hits-en.

A duó nyáron több mint 40 helyszínen lépett fel – köztük a Tomorrowland nagyszínpadán, a Szigeten és az ibizai Ushuaïaban. A „Love Me Now”-val pedig most újra a stream- és rádiós közönségre számítanak a fiúk.

A Fast Boy-jal közös track az Ofenbach első nagylemezének újdonsága is egyben. A korong olyan sikerfelvételeket tartalmaz majd, mint a „Wasted Love”, „Head Shoulder Knees and Toes” vagy a „Hurricane”; ezenkívül pedig rengeteg exkluzív újdonság is helyet kap rajta.

 

Hallgassátok meg a „Love Me Now”-t itt!