Hírek

Magneoton hírek
2022.06.24

Metzker Viktória feat. KKevin – Plázs

Épp, hogy kimondta a boldogító igent a Fonogram-díjas DJ/producer, Metzker Viki második nagy szerelmét, a zenét sem hanyagolja el és ezúttal KKevinnel hozta el az Aranypart idei klubremekét.

A megjelenés apropója pedig nem más, mint hogy ma indul a lemezlovas siófoki bulisorozata, Metzker Viki & Friends néven!

„A június számomra felhőtlenül boldog pillanatokkal indult és a hátralévő része is legalább ennyire örömtelinek ígérkezik, hiszen rengeteg fellépésem lesz és már nagyon vártam, hogy végre korlátozások nélkül, felszabadultan állhassak a lemezlejátszók mögé” – meséli az előadó, aki hiánypótló szerepet tölt be a hazai elektronikus- és popzene színterén. Slágereit nemcsak a közönség, hanem a szakma is elismeri: a „The Rhythm Of The Night” például Fonogram-díjas szerzemény lett, de MTV EMA-díjra is jelölték az extravagáns lemezlovast.

Olyan előadókkal kollaborált már, mint Karola, Miss Mood, vagy Curtis - utóbbival közös, platinaminősítésű „Szívemen szárny” című száma több mint 4,5 milliós YouTube-nézettségével Viki egyik legnépszerűbb trackje lett. 

A magyar DJ külföldön is nagyon népszerű, szettjeivel fellépett már többek között Koreában, Ibizán, Japánban, Ausztráliában és Amerikában is.

Nemzetközi színvonalú bangereit pedig maximálisan átélhetjük itthon is: mától egészen augusztus 19-éig forrósítja az Aranypart legnagyobb szórakozóhelye, a Plázs homokos színpadát több kiemelt fellépővel együtt. Ma a felkapott rapper, KKevin lesz Viki vendége, akivel közösen jegyzik a csontig hatoló beatekkel felvértezett dance-pop újdonságot.

„Nagyon szeretem KKevin munkáit, úgy érzem, jól összeillik az általunk képviselt két stílus. A „Plázs” felvétele során flottul ment minden, egy stúdiózás alatt elkészült. A szövegét KKevin írta, én pedig a zenei alapot álmodtam meg” – mondta el Metzker.

 

Nézzétek meg itt a trackhez forgott tüzes klipet!