Hírek

Magneoton hírek
2019.07.12

Megérkezett 2019 legjobban várt albuma!

Megérkezett 2019 legjobban várt albuma!

Ki ne emlékezne 2017 júliusának vérfagyasztó napjára, amikor Eminem egy születésnapi videóban mesélte el, hogy 50 Cent miatt fel akart hagyni a zenéléssel?! A rapper szupersztár nemhogy nem állt le, ezen a lemezen 50 Centtel közös (!) dalt villant, szóval mindenki dobjon el mindent, mert megjelent Ed Sheeran- No.6 Collaborations Project című kollab albuma, amelyen további 14 bomba mellett ezt a számot is megtaláljátok.

Ki a kedvenc előadód? Ed Sheeran albumán biztosan ott van. A brit szupersztár akkorát dobbant új anyagával, hogy garantáltan minden felvétel helyet kap a lejátszási listádon.

A szókimondó rapdíva Cardi B vagy inkább a popsztár Justin Bieber? Esetleg a dubstep és az electro house amerikai nagypályása, Skrillex? A No.6 Collaborations című albumon mindegyikük szerepel. A zenei anyag 22 közreműködő előadóval összesen 15 fantasztikus dalt tartalmaz.

Ed stílusosan szivárogtatta az információkat, és mindvégig gondoskodott arról, hogy rajongói első kézből, a saját instagram oldaláról értesülhessenek a fejleményekről. Elsőként a kanadai szupersztárral, Justin Bieberrel közös „I Don’t Care” jelent meg, ezt követte a Chance the Rapper és PnB Rock fantasztikus hangjával fémjelzett „Cross Me”, majd Ed további két felvétellel borzolta a kedélyeket, amikor múlt héten megérkezett a kirobbanó rocksláger, vagyis a Bruno Mars-szal és Chris Stapleton-nal készült „Blow”, valamint a Yebba-val alkotott ballada, a „Best Part Of Me”.

A magyar közönség máris kezdheti memorizálni a szövegeket, ugyanis Ed Sheeran a Sziget Fesztivál nyitónapján az új dalok közül is előad majd néhányat!