Hírek

Magneoton hírek
2022.05.18

Madeline the Person - MEAN!

Az amerikai alt-pop énekesnő elképesztően őszinte dala virális sebességgel hódítja meg a világot! A finom hangzású, mégis erőteljes üzenetet közvetítő track Madeline the Person érkező EP-jének előfutára is egyben.

„Egy dolog, amit szeretek magamban, az az, hogy nem vagyok, és soha nem is leszek olyan, mint te” - hangzik el a súlyos mondanivaló a refrénben, amivel emberek millió tudtak már azonosulni, hiszen még csak pár hete jelent meg a track, de már több mint 9,5 milliós streamet számlál a Spotify-on!

A szám a TikTok-on is egyre népszerűbb, miközben egy kihívás is épült a single köré: az emberek a dalt használva mondják el a közösségi platformon az őket ért sérelmeket. Sokan olyan titkokat árulnak el, amikről előtte még soha nem beszéltek.

A felkavaró, személyes szerzeményhez klip is forgott, amiben a fiatal énekesnő-dalszerző bohócnak öltözve vesz részt egy bulin, ahol először kiközösítik a többiek, de végül ő is társára lel a tömegben.

„Egy apró történés, akár pár szó képes hatással lenni az egész életedre és tönkre tenni az önbecsülésed” - árulta el Madeline, aki reméli, a klippel megmutathatja másoknak, hogy nincsenek együtt azzal az egész testen átáramló, süllyedő érzéssel, amit a bántó szavak okoznak.

 

Nézzétek meg itt az inspiráló videót!