Hírek

Magneoton hírek
2020.04.09

Lotfi Begi x B.Nagy Réka - Minden jót

Az ország legcukibb influenszereként is ismert énekesnő, B. Nagy Réka ezúttal Lotfi Begitől kapott egy igazi slágerpotenciált, a végeredmény pedig egy pozitív energiájú, fülbemászó, szeretnivaló felvétel lett.

Bartalos Jenő gondolatait Begi zenésítette meg, majd Réka hangjával tették teljessé az új zenét.

„Mikor Lotfi Begi megkeresett ezzel a számmal kapcsolatban, első hallásra beleszerettem a dallamvilágba, a szöveggel pedig szintén tudtam azonosulni. Alapvetően egy vidám hangzás párosul egy érzelmileg kicsit nehezebb és összetettebb mondanivalóval, így lehet, hogy kettős érzést kelt majd a hallgatókban - de a jó szívvel, felszabadultan búcsúzás pozitív dolog, még akkor is, ha nem könnyű” - mesélte Réka.

„Az első perctől kezdve imádom ezt a dalt, nagy öröm volt együtt dolgozni Begivel.”

Réka legutóbbi dala, a „Láss Belém” hatalmas sikert aratott a rajongók körében. A feel-good életérzést közvetítő trackhez készült klipet már több mint 1 millióan látták a YouTube-on.

A 21 éves vlogger és influenszer 14 éves kora óta énekel, a zene kiemelkedő szerepet játszik az életében. Közösségi profiljai a fiatalok elsőszámú kedvencei közé tartoznak, YouTube-on 142, Instagramon pedig több mint 164 ezren követik.

Nézzétek meg a „Minden jót” című dalhoz készült lyric videót itt!