Hírek

Magneoton hírek
2020.03.16

Lizzo - Cuz I Love You

Ismét egy fergeteges dallal borzolja a kedélyeket Lizzo!

A 2019-es évet az előadó úgy uralta, mint még soha senki. Az énekesnő elképesztő nézettségi számokkal büszkélkedhet YouTube-on, Spotify-on is többszáz milliós streameket generálnak slágerei, és az emberek egyenesen imádják az önszeretetet (self-love-ot) hirdető énekesnőt.

Nem is meglepő, hogy az ide Grammy-gála egyik legnagyobb befutója volt Lizzo, aki nyolc kategória jelöltjeként várta izgatottan az eredményeket, és háromban tarolt is: a legjobb urban kortárs album a „Cuz I Love You” lett, a legjobb szóló popzenei teljesítmény a „Truth Hurts”, ami a legjobb hagyományos R&B kategóriában is nyert.

A Grammy-díjjal is jutalmazott album címadó dalában a csillagokat is leénekli az égről Lizzo. A soul-pop himnuszt hallva több kririkus is a 2020-as évek Aretha Franklinjeként hivatkozott rá, elképesztően energikus, és ezer közül is felismerhető hangja miatt.

A trackhez egy új lyric videó is készült, amit az énekesnő stílusosan Valentin-napon osztott meg rajongóival. „Csak el akartam mondani, mennyire szeretlek titeket és nagyon hálás vagyok a rengeteg támogatásért” - kommentálta Lizzo.

Hallgassátok meg a fergeteges dalt itt!