Hírek

LF SYSTEM - Afraid To Feel (David Guetta & Dyro Remix)

A skót DJ páros, azaz az LF SYSTEM „Afraid To Feel” című, hamisítatlan nyári slágere már az egész világot meghódította.

A Conor Larkmanból és Sean Finniganből álló duó először a TikTok-on vette észre, hogy aktuális daluk vírusként terjed a felületen, amely azóta már bőven túllépett az alkalmazáson, és hivatalosan is az Egyesült Királyság, #1 (number one) felvételévé vált.

Az „Afraid To Feel”,  a Silk 1975-ös diszkó felvételének, az I Can't Stop (Turning You On)-nak sample-jét használja egy magával ragadó house köntösbe csomagolva, amely megállítatlanul terjed, heti 5+ milliós stream lejátszást generálva, csak Spotify-on. A már több mint 45 milliószor streamelt dal, a legnépszerűbb és irányadó elektronikus zenei áruház a Beatport TOP 100-as listáját is hetekig vezette, majd dj szettek meghódítása után a nemzetközi slágerlistákat is célbavette.

A sikerek további erősítésére érkezett egy remek alternatívát kínáló remix a francia legenda David Guetta és a holland mágus Dyro jóvoltából. A két előadó megtartotta a dal magával ragadó esszenciáját, amit egy klub orientált, minőségi house alappal egészítettek ki. Kötelező darab!

 

Hallgass bele / nézd meg a videót itt!