Hírek

Magneoton hírek
2020.07.24

Jason Derulo - Take You Dancing

A többszörös platinalemezes fenegyerek képtelen leállni! Alig két hete jelentette meg „Coño” című trackjét, most pedig újabb bombát robbantott!

Ezúttal egyenesen táncolni hív minket Amerika szívtiprója - a perzselő, latin dallammal és flörtölő dalszöveggel fűszerezett „Take You Dancing” igazi pop slágervárományos, ami első hallásra csípőmozgásra készteti az embert.

„Szerintem most mindenkinek szüksége van egy dalra, ami kicsit felvidítja” - mondta Derulo, utalva ezzel a járványra, ami még javában tombol a tengerentúlon. „Remélem a „Take You Dancing” ad egy kis vidámságot ezekben az erőt próbáló időkben” - tette hozzá.

Az énekes-dalszerzőhöz olyan legendás partyslágerek köthetők, mint a YouTube-on 1,5 milliárd megtekintésnél járó „Swalla”, ahol Nicki Minaj-zsal közösen rúgták ki a ház oldalát, vagy a Spotify-on 420 millió streamet generált „1, 2, 3”, amelyet a spanyol szépséggel, Sofia Reyes-szel és De La Ghettoval készített. 

A pezsgő felvételhez forró táncmozdulatokban gazdag klip is forgott, amiben Derulo ismét megvillantja mesteri mozgását - mi pedig egyszerűen imádjuk!

Nézzétek meg a videót itt!