Hírek

IMRIK feat. YA OU – Lehet-e még

Kirobbanó felvétellel érkezik Imrik Ádám, azaz IMRIK!

A budapesti DJ-producer ezúttal YA OU-val kollaborált, a közös munka pedig egy igazán rádióbarát, táncra késztető trackben teljesedett ki. Az aktuális hangzásvilágú „Lehet-e még” egyedülálló a hazai piacon, hiszen a „slap house” és dance stílusjegyek keveréke ezúttal magyar nyelvű vokálbetéttel gazdagodott.

„Ádámmal már dolgoztunk együtt pár évvel ezelőtt, ismerjük egymás zeneiségét. Örültem neki, amikor megkeresett és két zenei alapot is elküldött, hiszen hozzám amúgy is nagyon közel áll az electro/house/pop világ. Elmondta, hogy milyen témát álmodott meg, amire egyből rá is éreztem lelkileg, és 2 nap múlva visszaküldtem neki egy szinte már végleges verziót. Nem mindig ilyen gyors a munka a közreműködéseknél, de ebben az esetben nagyon könnyen helyükre pattantak a puzzle darabkák. Sikerült egy olyan dalt összehozni, ami zeneileg könnyen emészthető azok számára is, akik kevésbé hallgatnak elektronikus zenét, akik pedig eleve szeretik ezt a stílust, azoknak kifejezetten beragad. Büszke vagyok erre a projektre, sokat várok tőle”- mesélte YA OU.

Klip is forgott az újdonsághoz, amiben a tavalyi Sztárban sztár leszek! győztes, Békefi Viki – aki egyben Ya Ou barátnője – is feltűnik.

 

Nézzétek meg itt!