Hírek

Magneoton hírek
2019.05.10

David Guetta - Stay (Don't Go Away) [feat. Raye]

A többszörös díjnyertes dj-producer egy vadonatúj trackkel borzolja a kedélyeket. A „Stay (Don’t Go Away)” egy teljesen új felvétele, a tavaly megjelent „7” című albumon sem szerepelt.

A mestermű kollaborációban született, a sztár dj-vel az angol énekes-dalszerző, Raye dolgozott össze. A londoni születésű Raye, vagyis Rachel Keen hangja már ismerős lehet a zenekedvelőknek, hangja ugyanis már felcsendült Jonas Blue „By Your Side” és Jax Jones „You Don’t Know Me” című gigaslágerében is.

Guetta legutóbbi megjelenései, köztük a „Flames”, a „Say My Name”, a „Better When You’re Gone”, a Tom Staar-ral közös „This Ain’t Techno”, valamint a Jack Back álnév alatt kiadott számaival tovább bővítette stíluspalettáját, és valóban határoktól mentesen alkot.

A világhírű dj-producer tartalmas évet tudhat maga mögött.  Áprilisban a Billboard Dance 100-as listáján a top 10. előadónak választották, „7” albumát – ami nem kevesebb mint 1,7 milliós eladást generált – idén jelölték a Billboard Music Awards-on az év ’Top Dance Albuma’ díjra is, „Flames” című slágere pedig a legtöbbet játszott dal lett tavaly. 

Az elkövetkezendő hónapokban Amerika mellett Európában is több helyszínen találkozhatunk Guetta-val, a buliparadicsomként is ismert Ibizán folyamatosan játszik, de Németországban, Franciaországban vagy éppen Svédországban is hatalmas Guetta bulikra lehet számítani a nyáron.

A fantasztikus dalt itt tudjátok meghallgatni!