Hírek

Magneoton hírek
2021.12.03

CKay vadonatúj dalai - Emiliana / By Your Side (feat. Blxckie)

A dél-afrikai zenei kuriózum, CKay idén szerzett globális hírnevet, amikor is a „Love Nwantiti” című, különleges ritmusokat és beateket tartogató dalának remix változatát adta ki.

CKay nigériai, afrobeat énekes-rapper egy újabb tökéletes példája a mai közösségi média erejének: legutóbbi eredetileg 2019-es megjelenésű kislemezével, a "Love Nwantiti"-vel immár nemzetközi hírnévre tett szert, ugyanis egy TikTok-felhasználó újrakeverte a dalt, és megosztotta a népszerű platformon. Hamarosan több millió TikToker használta az új mixet és a felhasználók elkezdték keresni az eredetit is egyúttal. Ezzel az akcióval történelmet írt az első afrikai előadóként, aki ma már több mint 30 millió havi hallgatóval büszkélkedhet a Spotify-on.

CKay újabb két, különlegesen pulzáló zenével jelentkezik „By Your Side” és „Emiliana” címmel. A „By Your Side” című autentikus emo-afrobeat, szerelmes szerzeményben a dél-afrikai rapper Blxckie is szerepel, pikantériája, hogy hallhatjuk eredeti anyanyelvén (zulu) is megszólalni. 

Az „Emiliana” is hasonlóan könnyed bizsergést garantál, amelynek hátteréről CKay mesélt: „Az „Emiliana” című dal egy távkapcsolatról szól, amit magam is megtapasztaltam. A teleportálást 2021-ben, pedig még nem találták fel, sajnos".

 

Az „Emiliana”-t itt éred el, a „By Your Side” pedig itt hallható!