Hírek

Cheat Codes - Payback (feat. Icona Pop)

Egy jó hangulatú dallam képes az egysíkú mindennapokban is előhívni a flow-élményt – jól tudja ezt a DJ-formáció, a Cheat Codes és a svéd eredetű csajpáros, Icona Pop, akik egy hamisítatlan funky darabbal adnak friss löketet 2022-nek.

A „Payback” diszkós ütemekre, színes szinti akkordokra és örömteli, könnyed popelemekre épül, ami azonnal felkerül a kedvenc lejátszási listánkra!

A pop, R&B, elektronikus és alternatív műfajokban igazi úttörőként üzemel az amerikai trió, a Cheat Codes. A fiúk lenyűgözően változatos diszkográfiát halmoztak fel, köztük a platinaminősítésű „No Promises” (feat. Demi Lovato), az aranylemezes „Feels Great” (feat. Fetty Wap &). CVBZ), valamint a szintén arannyal minősített „SEX” című, Kris Kross Amsterdam-szal közös slágereivel.

A megahármashoz mindig is közel állt a vintage-hangzás, így itt volt az ideje, hogy egy klasszikus funky stílusú kollab, a „Payback” is napvilágot lásson. Az újdonság bővelkedik a meleg dallamokban, édesen szűrt gitárriffekben és a szintetizátorok kellemes torzításaiban, amit a fesztiválok nagy kedvence, az Icona Pop jellegzetes éneke színez tovább.

 

Hallgasd meg a tracket itt!