Hírek

Magneoton hírek
2021.07.29

Anne-Marie & Little Mix - Kiss My (Uh Oh)

Három év után ismét új nagylemezzel jelentkezett a brit szupersztár!

A „Therapy” 12 ízig-vérig Anne-Marie dalt sorakoztat fel, melyek remekül mutatják be az énekesnő zeneiségét.

A lemezről korábban hallhattuk már a dance-pop stílusú „Don’t Play”-t és az „Our Song”-ot, amit Niall Horannel közösen jegyez - utóbbi világszerte (és hazánkban is) sorra hódítja meg a toplistákat, a szívet melengető, nyárköszöntő kollaboráció pedig már több mint 56 millió streamet generált Spotify-on.

Legújabb slágervárományosában, a pezsgő, popos „Kiss My (Uh Oh)”-ban nem akármilyen csapat működik közre! A Little Mix a britek legfelkapottabb lányegyüttese, a csajok pedig eszméletlen löketet adtak a tracknek. Ha ismerős a zenei motívum, az sem a véletlen műve: Lumidee R&B klasszikusát, a „Never Leave You (Uh Oh)”-t vették alapul az előadók, az újragondolásban pedig arról a felszabadító érzésről énekelnek, amikor magunk mögött hagyunk egy toxikus kapcsolatot.

Anne-Marie-t a Rudimental zenekar oldalán ismerhette meg a közönség, az igazi áttörést azonban Clean Bandittel közös gigaslágere, a „Rockabye” hozta meg számára, mely Nagy-Britanniában az elmúlt évtizedek legsikeresebb toplistavezető felvételévé vált. Különleges karakterével, ösztönös színpadi jelenlétével és jobbnál jobb dalaival hamar kivívta a szakma és a közönség elismerését, mára pedig a szigetország egyik legfelkapottabb előadójává nőtte ki magát.

Az új felvételhez egy fergeteges klip is készült, amit a nagysikerű „Koszorúslányok” című film ihletett. A videót pár nap alatt már több mint 4 millióan láttak a YouTube-on.

Nézzétek meg itt!