Hírek

Magneoton hírek
2021.11.26

Anitta - Envolver

Anitta nem rejti véka alá a női szenvedély „hogyan”-ját..

A brazil popikon, Anitta, hódító útját tovább folytatja legújabb, merész spanyol nyelvű reggaeton trackjével, az Envolverrel.

Latin-Amerika egyik legpezsdítőbb énekes-dalszerzője az évek során számos díjban és elismerésben részesült, hiszen amellett, hogy lemezeivel halmozza az arany- és platina minősítést, már hat alkalommal átvehette a „Legjobb Latin-Amerikai Előadó”-nak járó díjat az MTV Europe Music Awards-on, legutóbb pedig a „Legjobb Brazil Előadó” díjra jelölték.

A „Me Gusta” című bombasztikus slágerben Cardi B-vel és a puerto rico-i raperrel, Myke Towers-szel működött együtt, kollaborált több dal erejéig a 2022-es Grammy-díjért versenyző Saweetie-vel a „Girl From Rio”-ban és a legutóbbi perzselő crossover felvételben, a „ Faking Love”-ban.

Anitta legújabb, forró zenéje, az „Envolver” az énekesnő karizmatikus hangjával és az ikonikus reggaeton és urbano hangzások minden ritmusával késztet táncra. A szerzeményhez egy kacér, táncos videóklip is forgott, amely a spanyol dalszövegben is elhangzó, női vágyakról szóló történetet viszi képernyőre. A mozgókép szimbolikus kettősséget használ, hogy megjelenítse a női létben  nagyon is ott lévő, sóvárgó érzelmeket.

 

Nézd meg a szexi videóklipet itt!