Hírek

Tiësto x Black Eyed Peas – Pump It Louder

A DJ legenda ezúttal a Black Eyed Peas ikonikus dance-himnuszát gondolta újra. Tiësto teljesen új, modern köntösbe öltöztette a „Pump It Louder”-t, ami biztosan minden bulit beindít majd.

„Will.i.am és Black Eyed Peas rajongóként nem is lehettem volna izgatottabb az együttműködéstől. A közönség már most megőrül, amikor a „Pump It”-et játszom a klubokban és a fesztiválokon – alig várom, hogy hivatalosan is megjelenjen ez a verzió!” – árulta el a lemezlovas.

Az amerikai banda és a holland DJ párosa biztos recept a sikerhez. A Black Eyed Peas népszerűsége az elmúlt huszonöt évben töretlen: hat Grammy-díj, 35 millió eladott album és több mint 120 millió letöltött single-lel a hátuk mögött a trió megkérdőjelezhetetlenül a műfaj legnagyobbjai közé tartozik.

A szintén Grammy-díjas Tiësto az egyetlen, aki a Mixmag által „A világ valaha élt legjobb DJ-je” címet tudhatja magáénak. Az „EDM keresztapja” több mint 8 milliárd stream-nél jár világszerte, TikTokon pedig már 160 milliót is meghaladó videót készítettek trackjeihez.

A „Pump It Louder” egy igazi rádióbarát partisláger.

Hallgassátok meg itt!