Hírek

Stormzy – Own It (feat. Ed Sheeran & Burna Boy) (Joel Corry Remix)

Zseniális kollab! Egy igazán verhetetlen trió állt össze: Ed Sheeran, Stormzy és Burna Boy fülbemászó slágerére mindenki csípője megmozdul.

Stormzy legújabb dala a tavalyi év végén megjelent „Heavy Is The Head” című albumának fókusz trackje, amire már több, mint 40 millióan kattintottak a YouTube-on.  A szerzeményhez a brit rapper világhírű előadókat kért fel közreműködésre: a jelenleg legsikeresebb énekes-dalszerzőt, Ed Sheeran-t és a 2020-as Grammy-jelölt Burna Boyt.

Stormzy és Ed nem most stúdiózott közösen először, hiszen Ed 2019-es „No. 6 Collaborations Project” lemezén már hallhattuk a kirobbanó sikerű „Take Me Back To London”-t. Az előadók nagyon jól működnek együtt, ugyanis az „Own It” magával ragadó lüktetését Stormzy búgó, mély hangja, Ed millió közül is felismerhető stílusa, és Burna Boy afro-vibe-ja teszi tökéletessé.

A hatalmas sikernek örvendő dalt, most a rendkívül felkapott brit dj/producer, Joel Corry remixe teszi kihagyhatatlanná a DJ playlistekből. Kötelező darab, hallgass bele itt!