Hírek

Robin Schulz x David Guetta - On Repeat

Hat éve sóvárgunk egy új David Guetta és Robin Schulz együttműködés után, amit végre a most debütáló „On Repeat” old fel.

A két elektronikus zene óriás közti kémia nem csillapodott utolsó közösük, a „Shed A Light” óta: új szerzeményükben tökéletes egyensúlyban vannak a magas, angyali tónusok, és az arénákat beterítő, intenzív basszusok. Ez a felvétel a klubok táncterein és a rádiókban is bátran megállja a helyét!

Guetta a közösségi médiában megosztott videójában visszaemlékezett az első találkozásra is és elárulta, hogy bár teljesen más oldaláról közelítik meg a zenét Schulz-cal, elképzeléseik mégis egységesek.

Robin Schulz tavaly mutatta be nagylemezét, a „IIII” pedig nem kevés megahitet sorakoztatott fel: a „Speechless”, az „In Your Eyes” és az „All We Got” is a korong repertoárját erősítette. A világhírű DJ/producer persze azóta se pihen, sorra hozza nekünk a forró újdonságokat.

David Guetta legutóbb Ella Henderson-nal és Becky Hillel közösen mutatta be a nyár egyik nagy slágervárományosát: a „Crazy What Love Can Do” eszméletlen tempóban menetel felfelé a toplistákon, a dance-pop szerelmesei nagy örömére pedig egy egész estét mozifilmet idő klip is forgott hozzá nem rég.

Az „On Repeat” kétségkívül egy napsütötte „banger”, hallgassátok meg itt!