Hírek

Robin Schulz - IIII

Micsoda péntek! Robin Schulz vadonatúj albummal borzolja a kedélyeket - megérkezett a német szupersztár „IIII” névre keresztelt korongja, rajta a slágergyanús „One More Time” című újdonsággal!

Pár évvel ezelőtt, egy akkor még ismeretlen, de annál tehetségesebb német lemezlovas feltette „Wenn Träume fliegen lernen” című remixét a Soundcloudra - ekkor még senki nem sejtette, hogy nemsokára ez a srác háromszoros platinalemezes előadó lesz, akinek kiadványai sorra hódítják meg a világot. Robin Schulz 2015-ben „Sugar” című dalával üstökösként robbant be a köztudatba, azóta pedig nincs megállás, sorra szállítja nekünk a jobbnál jobb slágereket. 

Új lemezének egyik legizgalmasabb felvétele kétség kívül a „One More Time” - Robin fülbemászó dance stílusjegyekkel felvértezett alapja azonnal táncra készteti a hallgatót, Felix Jaehn zenei munkája pedig egy igazán izgalmas ízt csempészett a dalba. A csodálatos vokálért ismét az egyedi, azonnal felismerhető hangszínű Alida felel - vele Robin nem először dolgozik együtt, a közönségkedvenc, rádiós toplistákat hetekig uraló „In You Eyes” című kiadványban is kollaboráltak már.

A korongon a már jól ismert slágerek - „Speechless”, „All We Got”, „All This Love” - mellett 11 vadonatúj track kapott helyet, amik egytől egyig fantasztikusan mutatják be Robin zeneiségét. Felemelő elektro zenei alapok pop-os, azonnal megjegyezhető elemekkel vegyítve.

Nézzétek meg itt!