Hírek

Ofenbach & Ella Henderson - Hurricane

Mikor már azt hittük, szürke lesz ez a péntek, jött Ella Henderson és az Ofenbach, hogy szinte hurrikánként szántsák fel a hangszórókat!

A díjnyertes francia DJ duó és a BRIT Awards-jelölt énekesnő remekül érzett rá a pezsgő elektro elemek és a kristálytiszta vokál egyesítésére, a végeredmény pedig egy igazi dance-pop himnusz lett. A karakteres Ofenbach stílusjegyekben gazdag szám a rádiók mellett a klubokban is megállja majd a helyét.

Az Ofenbach neve garancia a sikerre: a srácok a „Be Mine”-nal robbantak be a köztudatba, azóta pedig megállíthatatlanul szállítják a jobbnál jobb trackeket. A tavalyi év egyik legnagyobb hitjét is ők hozták tető alá - a „Head Shoulders Knees & Toes” világszerte óriásit menetelt, és a hazai rádiós toplistákat is hetekig uralta. Idén pedig a „Wasted Love” című zenéjükkel arattak le minden babért.

A kifejezetten szerethető hangszínnel bíró Ellának olyan bombákat köszönhetünk, mint a „Ghost", amelyet 2014-ben a One Republic énekesével, Ryan Tedderrel együtt írt, vagy a 2015-ös „Here For You” című Kygo sláger, amelyhez szintén ő kölcsönözte a hangját. Tavaly a világhírű Sam Feldt-tel karöltve szolgáltatták a nyár egyik legütősebb felvételét: a „Hold Me Close” hamar a toplisták élére került, legutóbbi önálló száma pedig a felemelő „Risk It All”, ami nálunk is egyre népszerűbb.

 

Hallgassátok meg itt a fantasztikus újdonságot!