Hírek

Minelli - Nothing Hurts (Afrojack Remix)

A Grammy-díjas DJ/producer, Afrojack és Minelli készen áll arra, hogy felrobbantsa a klubok hangrendszerét a „Nothing Hurts” című aktuális sláger vadiúj remixével.

Ez az együttműködés légiesen ötvözi Minelli egyedi vokálbetétjeit a sztárproducer unikális hangzásával.

Afrojack továbbra is a határait feszegeti, és merész új irányokba tolja a minőségi elektronikus zenét. Amióta a multi-platina „Take Over Control” című meghittel elérte az áttörést, a holland származású EDM-mágus olyan előadókhoz kölcsönözte produkciós képességeit, mint például Beyoncé, Pitbull és Will.i.am. 2021-ben Afrojack a „HERO” című világslágerrel egészítette ki amúgy is lenyűgöző repertoárját, amely David Guettával közösen született. Az Ellie Goulding, Stargate, Ryan Tedder és Jamie Scott által közösen jegyzett dalával újra első helyet szerzett az amerikai, dance rádiós listán, amely mára meghaladta az 50 milliós stream-et.

A fájdalmas szakításról szóló eredeti „Nothing Hurts” című Minelli-track számos európai rádiós piac Top 10 airplay listájára is felkerült, most pedig egy teljesen új oldaláról közelíti meg a témát Afrojack. Az innovatív átirat elképesztő buli hangulatával a világ bármely táncparkettjén megállja a helyét.

 

Hallgass bele / nézd meg a videót itt!