Hírek

Justin Quiles, Robin Schulz – AEIOU

Balaton Soundon való fellépése előtt itt egy vadonatúj, nyári Robin Schulz-kollab!

Az amerikai-puerto rico-i énekes, Justin Quiles és az idei Balaton Sound egyik headlinere, azaz Robin Schulz egy latin hangulatú, lüktető elektronikával megfűszerezett felvétellel debütál – az összes magánhangzót felsorakoztató „AEIOU” címmel. A rivaldafénybe a mély basszus, feszes ütem, szintetizátorral dúsított fülbemászó dallam került, amelyet a hallgatók kétségkívül a világ minden tájáról megállás nélkül kiáltanak majd.

Az elektronikus zenei szcéna egyik létfontosságú fogaskereke lett Robin Schulz. Tavaly megjelent „IIII” című albumával csakúgy ontotta magából a sikerdalokat – elég csak felidézni a „Speechless”, az „In Your Eyes” és az „All We Got” remekeket. Idén pedig hat év után végre a francia DJ/producer mogullal, David Guettával alkotott klubbangert, „On Repeat” címmel.

Schulz a déli, reggaeton hangulat felé evezett és Latin-Amerika egyik legizgalmasabb zenei jelenségével, Justin Quiles-szel állt össze. Talán sejthetjük, hogy milyen lehet, amikor két kontinens sztárja egyesíti szupererejét - szerintünk kétségkívül az egyik legerősebb nyári dalt köszönthetünk!

 

Csekkold a dalt itt!