Hírek

Joel Corry x RAYE x David Guetta – BED (David Guetta Festival Mix)

Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy 2020-ban Joel Corry valósággal letarolta a világot. A brit DJ-producer 2019-ben robbant be a köztudatba „Sorry” című slágerével, rá pár hónapra pedig a „Lonely”-val hódította meg a slágerlistákat.

A rajongók legnagyobb örömére Joel itt nem állt meg és nyáron az utóbbi évek egyik legzseniálisabb dance felvételével jelentkezett. A MNEK-kel közös „Head & Heart” még most is óriásit menetel, a nemzetközi listák mellett a hazai rádiós chartokat is sorra hódította meg és jelenleg is a hazai repertoár egyik fix dala.

Az idei évet is stílusosan indította a brit dj/producer: a „BED”-en nem mással, mint a szupersztár francia lemezlovassal, David Guettával és a fantasztikus hangú énekesnővel, RAYE-jel dolgozott össze. A legújabb dal munkálatai során is remekül érzetek rá a hívogató dallamokra, felemelő akkordokra és feelgood vibe-ra. A rádiós és stream listákat ostromló vadúj single pedig nem lehet teljes a jól megszokott remix csomagok nélkül, melyek közül harmadik körben már meg is érkezett, David Guetta saját, nyári fesztivál verziója.

Hallgass bele / nézd meg a videót itt!