Hírek

ILLENIUM – Wouldn't Change a Thing (feat. Thirty Seconds to Mars)

Nicholas D. Miller, művésznevén ILLENIUM nem akárkivel készítette el legújabb felvételét: az amerikai DJ-producer ezúttal a világhírű Thirty Seconds to Mars-szal kollaborált!

A „Wouldn't Change a Thing” zseniálisan egyesíti az eltérő műfajban alkotó előadók stílusjegyeit: ILLENIUM ismét egy felemelő, azonnal dúdolásra késztető dance alapot készített, amely tökéletes egységet alkot Jared Leto (a Thrity Seconds to Mars énekese) erőteljes, mégis könnyed, hipnotikus vokáljával. Az izgalmas dob és szinti téma végig fantasztikusan fokozza a hangulatot, majd a feel-good ütemek helyét átveszik a masszív beat-ek és egy egetrengető katarzissal zárul a felvétel.

ILLENIUM nevéhez olyan megahitek köthetők, mint a Spotify-on 469 milliós streamet generáló „Takeaway”, vagy a szintén többszáz milliós hallgatottságú, Daya-val közös „Feel Good”. A tehetséges lemezlovas „Fallen Embers” címmel mutatta be idén legújabb stúdióalbumát, amely óriási sikernek örvend, most pénteken pedig érkezik a Deluxe Edition kiadás is, amelyen többek között ez a track is helyet kap majd.

 

Hallgassátok meg itt a számot!