Hírek

Galantis x Lucas & Steve x ILIRA – Alien

Egy intergalaktikus rave-himnusszal szakítja át a sztratoszférát Galantis kollaborációja!

A meghatározó, Grammy-jelölt svéd elektronikus páros, a Galantis egy “földöntúli” összefogást hajtott végre a holland slágergyárosokkal, Lucas & Steve-vel és az albán származású ragyogó énekesnővel, ILIRA-val – az eredmény egy űrrave-be illő dance pop közös, az “Alien”.

A dance dalszerzésben új mércét állítva alakult meg a Galantis duója, amelyet Christian Karlsson vezet. A stockholmi dinamók a „Runaway (U & I)” többszörös platinalemezes slágerükkel robbantak be a köztudatba, azóta számtalan további sikerdal, album, kollab és remix, valamint több mint 4 milliárd összesített streaming világszerte a dance pop éllovasává tette őket. Legutóbbi megahitjük a „Heartbreak Anthem”, egy David Guettával és a Little Mix-szel való együttműködés eredménye, amely lángra lobbantotta a világot.

Nem kérdés, tehát, hogy Galantisék legújabb zenéjükben sem aprózták el a társalkotókat: ugyanis a house zene egyik legkeresettebb formációjával Lucas & Steve-vel és az albán dalszerző/énekesnővel, ILIRA-val egyesültek. A holland elektronikus gárda neve ismerős lehet a Blackstreet-tel közös a „No Diggity” feldolgozásról, amelyet egy igazi mérföldkő, az „Anywhere With You” követett Afrojack-kel és a DubVisionnel. Legújabb szupernóvájuk pedig az „Oohla Oohla”, egy futurisztikus klubsláger az ikonikus Tiësto mellett.

Ami az „Alien”-t összeköti és pályára állítja, az ILIRA csillagközi énekjátéka (Tiësto, Dubdogz és Phil The Beat dalairól már ismerhetjük). Az új szerzemény garantáltan megalapozza az egész éjszakai klubbálozást: éles énekhanggal kezdődik, miközben egy gyengéd basszusvonal képez tökéletes átmenetet, míg nem eljutunk a katartikus dübörgő ütemekig és tovább hullámzó basszusvonalakig. 

 

Hallgasd meg itt!