Hírek

Galantis & OneRepublic – Bones

A OneRepublic-kal közösen hozta össze első 2019-es megjelenését a Grammy-díj jelölt Galantis. A „Bones” Ryan Tedder fantasztikus hangjával és lüktető, akusztikus kísérettel indít, majd robban egy hatalmasat, ahogyan azt egy klasszikus Galantis tracktől elvárhatjuk.

„Hihetetlen élmény volt a OneRepublic-kal és a Ryannel együtt dolgozni a számon. Legendás hangja van és mindig is nagy rajongói voltunk dalszerzői tehetségének is, így a közös munka is könnyedén jött. – mesélte a Galantis. „Ez 2019 első Galantis trackje és alig várjuk, hogy megmutassuk nektek mi máson dolgozunk még!”

A svéd duónak olyan slágereket köszönhetünk, mint a „Runaway (U & I)”, a „No Money” vagy a „Love On Me”,  amelyeket több százmilliószor streameltek Spotify-on. Legutóbbi megjelenésük, a Sofia Carsonnal közös „San Francisco” klipjét pedig egy hónap alatt közel 6 milliószor nézték meg. A zenészek épp, hogy letudtak kettő teltházas újévi szettet Chicago-i híres Aragon Ballroomban, már számos 2019-es turnédátumot rögzítettek naptárukban, így reméljük hazánkba is ellátogatnak!